Såld

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ARONIAGATAN 5

Aroniagatan 5

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 500 000 kr
Boarea
65 m²
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
2 R.O.K.
Förening
Brf Sticklingen

Tillfälle att förvärva 2 rum och kök med uteplats om 20 kvm mot innergård i Brf Sticklingen!

Tillfälle att förvärva 2 rum och kök med uteplats om 20 kvm mot innergård i Brf Sticklingen!

Varmt välkommen till denna tvårumslägenhet om 65 kvm med både balkong samt uteplats om hela 20 kvm mot innergården! Här bor du i en ny gavellägenhet med fönster i tre väderstreck och blir den andra som flyttar in efter att huset stod klart 2023. Rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, stilrena färgval med vita väggar och ekparkett på golvet. Generöst badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Brf Stickligen är beläget havsnära i lummiga Kastanjedalen. Här kan du slå nya rötter i en flexibel och välplanerad bostad med korta avstånd till vardagsbestyr. Kvarteret Sticklingen ligger lugnt beläget intill villaområden mellan havet och Frölunda Torg.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 500 000 kr
Månadsavgift
4 324 kr, Ingår el samt bredband. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 235 kr som avser Telia Triple Play.
Boarea
65 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Rum
2 R.O.K.

Interiör

Interiör
Interiör: Välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter samt avhängning för ytterkläder. Vitmålade väggar samt ekparkett, vilket är genomgående för hela lägenheten.

Vidare in i lägenheten nås kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning och inbjuder till sociala tillställningar. Här inryms utan problem en matplats med rum för 4-6 personer, samt separat soffhörna med tillhörande möblemang. Härifrån nås utgång till lägenhetens uteplats om ca 20 kvm som vetter mot föreningens innergård.

Köket är fullt utrustat och med vitvaror från Electrolux, så som induktionshäll, ugn med teleskoputdrag, mikrovågsugn, kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Spiskåpa från Franke. Gott om förvaringsmöjligheter bakom vita släta skåpsluckor samt stänkskydd och bänkskiva i laminat.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Förvaring i inbyggda garderober med spegelskjutdörr. Utgång till balkong.

Generöst badrum med grå klinker på golvet samt vita helkaklade väggar. Här inne återfinns wc, handfat med kommod, vikbara duschväggar samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
735 kr/månad
Elektricitet
350 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Detta är endast riktvärden och kan variera beroende på bland annat personlig förbrukning och avtal. Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. Posten "Övrigt" avser Telia Triple Play.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Sticklingen
Om föreningen
Brf Sticklingen består av tre bostadshus om totalt 80 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Övernattningsrum kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel Av Årsavgift
1.23926 %
Andel i BRF
1.2393 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser samt 6 elbilsplatser. Till dessa är det separat kö. Kostnad: 850 kr/månad för vanlig parkeringsplats och 1 150 kr/månad för elbilsplats.
Tv och Bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Karta

Hör av dig till oss

Gabriella Hjorth

Fasighetsmäklare

Gabriella Hjorth