Till salu

VäSTRA FRöLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ARONIAGATAN 5

Aroniagatan 5

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 850 000 kr
Boarea
67 m²
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Sticklingen

Nyproducerad och inflyttningsklar trea med balkong i sydväst

Modernt och svanmärkt boende med balkong i bästa solläge

Boka visning

Förbokning krävs, boka en tid här på hemsidan eller kontakta din mäklare om du
vill ha hjälp.

Privat visning

Om du föredrar en privat visning, på plats eller digitalt, vänligen kontakta
mäklaren för att boka en tid.

Visning

Aroniagatan 5, Västra Frölunda

Planlösning

Nyproducerad och inflyttningsklar trea med balkong i sydväst

Välkommen att uppleva denna ljusa trea med fönster som badar i naturligt ljus från två väderstreck och en underbar balkong mot sydväst. Detta hem är en perfekt oas att trivas i.

I köket framträder Marbodals eleganta, vita köksinredning tillsammans med stilrena rostfria vitvaror från Electrolux. Den generöst tilltagna, öppna planlösningen förenar köket med vardagsrummet, skapar flexibel möblering och en känsla av rymd och samhörighet. Det moderna badrummet är komplett med tvättmaskin och torktumlare smart placerade under en snygg bänkskiva. Väggarna pryds av vitt kakel och det grå klinkergolvet är utrustat med komfortvärme för extra lyx och bekvämlighet. Rymligt sovrum med tillhörande praktisk klädkammare och ett mindre, mångsidigt rum som är perfekt som barnrum, arbetsrum eller gästrum.

Boendet i Brf Sticklingen har många fördelar att erbjuda. Detta är ett Svanenmärkt kvarter med solceller på taken som kompletterande energikälla – hållbart både för miljön och föreningens ekonomi. Detta är ett tydligt exempel på hur denna nyproducerade bostad är energieffektiv och bidrar till minskat energibehov i jämförelse med äldre alternativ. I föreningen finns även övernattningsrum för långväga gäster samt en trevlig innergård med plats för umgänge. Området gränsar till ett lugnt villaområde och är bara tio minuters cykeltur från havet. Allt du behöver finns inom räckhåll med närhet till matbutiker, grönområden och Frölunda Torg, vilket skapar en bekväm och trivsam livsstil. Är du bilburen finns möjlighet att hyra parkering av föreningen vid köp av denna fina bostad.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 850 000 kr
Månadsavgift
4 946 kr, I avgiften ingår uppvärmning och kallvatten samt att det obligatoriska tillägget för Telia Triple Play (á 235 kr/månad) är inräknat. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten och hushållsel efter faktisk förbrukning.
Boarea
67 m² Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
3/4
Areauppgift enligt
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningens ekonomiska plan
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
943 182 kr. Beräknad utifrån föreningens ekonomiska plan.

Interiör

Interiör
Rumsbeskrivning: Innanför dörren välkomnar en inbjudande entréhall med generös förvaring från Mirro bakom skjutdörrsparti med spegelglas. Vitlaserad ekparkett är genomgående i hela lägenheten och ger en enhetlig och tidlös känsla.

I köket finner du Marbodals eleganta vita köksinredning, kompletterat med stilrena rostfria vitvaror från Electrolux. Kökets maskinpark består av dubbla kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin och utdragbar fläkt från Franke. Köket smälter samman med vardagsrummet i en generöst tilltagen öppen planlösning, vilket ger utrymme för en flexibel möblering och en känsla av rymd och gemenskap. Härifrån når du den väl tilltagna balkongen med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Det moderna badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade under en snygg bänkskiva i laminat. Vidare finner du utrustning i form av duschhörna, toalett, spegelskåp med belysning samt handfat med tillhörande vit kommod som tillsammans med de vägghängda badrums- och linneskåpen bidrar med bra förvaringsmöjligheter. Väggarna pryds av vitt kakel och golvet med grå klinkers, och det är värt att notera att golvet är försedd med komfortvärme för extra lyx och bekvämlighet.

Det första sovrummet är rymligt och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och vidare möblemang. Det andra sovrummet är mindre men rymmer ändå både säng och en praktisk skjutdörrsgarderob. Förvaringsmöjligheter finns gott om, med skjutdörrsgarderober i hallen och en klädkammare intill de två sovrummen.


Förråd: Till bostaden hör förråd nr 31301 i källarplan som upplåts med bostaden.

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
735 kr/månad
Elektricitet
335 kr/månad
Försäkring
230 kr/månad
Personer i hushåll
2
Kommentar
I angiven driftkostnad för två personers hushåll ingår hushållsel 335 kr/mån och varmvatten 170 kr/mån enligt föreningens ekonomiska plan samt hemförsäkring 230 kr/mån enligt schablon från Konsumentverkets referensvärden 2023. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning, levnadssätt och marknadspriser på upphandlade tjänster, som exempelvis el.

Byggnad

Byggår
2023
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Sticklingen
Om föreningen
Brf Sticklingen består av tre bostadshus om totalt 80 bostäder upplåtna med bostadsrätt. Två av föreningens tre hus är klara medan det sista är under byggnation med planerad inflytting under hösten 2023. Övernattningsrum kommer att finnas för uthyrning till föreningens medlemmar. Utöver detta finns cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsförråd. Ett begränsat antal lägenhetsförråd utöver de som tillhör lägenheterna finns för uthyrning.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i BRF
1.2885 %
Parkeringar
Föreningen disponerar över 38 parkeringsplatser samt 6 elbilsplatser. Till dessa är det separat kö. Kostnad: 850 kr/månad för vanlig parkeringsplats och 1 150 kr/månad för elbilsplats.
Tv och Bredband
TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play (Ingår i avgiften)

Karta

Hör av dig till oss

Sanna Berglund

Fastighetsmäklare

Sanna Berglund

Intresseanmälan

Här kan du anmäla intresse för detta objekt.

*” anger obligatoriska fält

Hidden
*