Såld

VÄSTRA FRÖLUNDA / VäSTRA FRöLUNDA - ANTENNGATAN 5A

Antenngatan 5A

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 975 000 kr
Boarea
84 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Radiotorget Järnbrott

Väplanerad trea med rejäl uteplats i västligt läge

För dig som fyllt 55! Välkomnade trea med en väl tilltagen uteplats om 25 kvm i västligt läge. Stort vinkelkök, två bra sovrum och stor klädkammare.

Planlösning

Väplanerad trea med rejäl uteplats i västligt läge

För dig som fyllt 55 år!

Trerumslägenhet med en väl tilltagen uteplats om 25 kvm i västligt läge. Stort vinkelkök, två bra sovrum och stor klädkammare.

Välkomnade hall med klinkerparti vid entrén och en skjutdörrsgarderob. Direkt till höger möts du av det stora vinkelköket från Marbodal, det är avdelat mot vardagsrummet av kyl och frys vilket ger en fin rumsindelning samtidigt som planlösningen känns öppen. Från vardagsrummet nås den väl tilltagna uteplatsen om 25 kvm i västligt läge. Här ryms både solsängar och matbord för stora bjudningar.

På andra sidan bostaden är de två sovrummen belägna. De har en stor klädkammare i anslutning som rymmer en hel del.

Kombinerat badrum och tvätt med vita kaklade väggar med en vacker fondvägg i grått naturstensliknande kakel. Mörkgrått klinkergolv med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Ett förråd i källaren hör till bostaden.

Garage under huset. Brf Radiotorget har gemensamhetslokal samt övernattningsrum. I hjärtat av Västra Frölunda lockar Järnbrott med sin attraktiva lättillgänglighet. Området Järnbrott består av blandad bebyggelse med både hus och flerbostadshus. Mataffär precis i närheten och mysigt torgliv på Radiotorgets positiva återupplevelse. Närhet till kommunikationer som tar dig både till centrala Göteborg eller mot Marklandsgatan och Frölunda Torg. Seniorgården erbjuder nyproducerade och attraktiva bostäder för dig som fyllt 55 +.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 975 000 kr
Månadsavgift
4 513 kr, I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten.
Boarea
84 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
0/6

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
537 kr/månad
Elektricitet
250 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2020
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Radiotorget Järnbrott
Om föreningen
Nybyggnad av ett bostadshus innehållande sammanlagt 40 lägenheter. Inflyttning under första kvartalet 2020. Det finns i dagsläget inga planerade höjningar av avgiften dock föreskriver den ekonomiska planen att en höjning bör göras med 2% årligen för att följa den normala inflationen.
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
2.9972 %

Karta