Såld

GöTEBORG / KVIBERG - ANNA BRANZELLS GATA 20

Anna Branzells Gata 20

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 150 000 kr
Boarea
76 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kvibergs Esplanad

Härlig gaveltrea med huskänsla

Härlig gaveltrea med huskänsla

Välkommen hem till en skinande ny lägenhet som redan nu står klar för inflytt. Här erbjuds en ljus och öppen bostad med en behagligt stilren bas kompletterad med smakfulla tillval. Med eftertraktat sydvästläge på den egna terrassen kan du se fram emot sköna eftermiddagar och långa varma sommarkvällar.

Planlösningen är delvis öppen mellan kök och vardagsrum med en given placering för ett större matbord där rummen möts. Fullhöga kyl och frys (Bosch), effektfullt svarta, får markera gränsen mellan ytorna. Köket kommer från väl ansedda Marbodal och är byggt i vinkel. Här väcks matlagningsinspirationen av väl tilltagna arbetsytor, snygga lättskötta material och smidig dämpad lådförvaring som sparar ryggen när pannorna plockas fram. Här leks med kontraster där släta ljusgrå luckor med rostfria handtag får möta ett vitt kakel och en granitsvart bänkskiva med underlimmad dubbelvask. Varmluftsugn och micro i bekväm arbetshöjd, induktionshäll och integrerad diskmaskin kommer alla från Siemens. Skåpsinfälld fläkt från Franke.

I vardagsrummet finns möjligheten att placera soffgruppen på flertalet olika sätt, samtidigt som TV:n är tilldelad en naturlig plats på väggen. I badrummet är golvvärme tillvalt under de svarta klinkerplattorna. I övrigt går badrummet i vitt med vitt kakel, vita förvaringsmöbler och en vit bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare. Raka vikbara duschväggar. Gott om utrymme för kläder och linne finns i hallens rymliga klädkammare samt i väl tilltagna skjutdörrsgarderober från Elfa både i hall och i det större av lägenhetens två sovrum. På golvet löper 3-stavs ekparkett genom alla rum förutom hallen där skorna landar på grå klinker.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 150 000 kr
Månadsavgift
4 007 kr, I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. Utöver månadsavgiften tillkommer varmvatten.
Boarea
76 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
0/3

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
583 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon, bostaden är obebodd och underlag saknas för riktigt driftkostnad. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kvibergs Esplanad
Om föreningen
Brf Kvibergs Esplanad består av tre stycken huskroppar om sammanlagt 108 lägenheter. Husen stod färdiga för inflyttning under 2019. Det finns i dagsläget inga beslutade höjningar av avgiften. Föreningen har nyligen dragit igång ett projekt gällande inglasning av balkong. Föreningen har sökt bygglov och inglasningen bekostas av bostadsinnehavaren. (Information inhämtad 2020-11-06)
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
1.0516 %

Karta