Såld

GöTEBORG / KVIBERG - ANNA BRANZELLS GATA 20

Anna Branzells Gata 20

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 445 000 kr
Boarea
74 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kvibergs Esplanad

Trea med genomtänkt planlösning och solig söderbalkong

Väldisponerad hörntrea med stor solig söderbalkong

Planlösning

Trea med genomtänkt planlösning och solig söderbalkong

Nu kan vi erbjuda en hörntrea med väl genomtänkt planlösning där de sociala och privata ytorna balanseras på absolut bästa sätt. Här erbjuds ett genomgående ljust boende med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i söder. Under årets varma månader förlängs de sociala ytorna ut på den härliga balkongen i soligt söderläge. Det väl utrustade köket inspirerar till spännande matlagning medan gästerna kan följa skådespelet från matplatsen intill. Två sovrum i bra storlek balanserar upp och skapar harmoni i boendet medan ett helkaklat badrum med praktisk tvättnisch underlättar i vardagen.

INTERIÖR

Välkomnande och rymlig hall som erbjuder bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Här ger vitmålade väggar tillsammans med ekparkettgolv ett inbjudande intryck som sedan är genomgående genom hela bostaden.

Hallen övergår i den öppna planlösningen som rymmer både kök och vardagsrum. Med sin vita köksinredning och köksbänkar i kontrasterande, mörkt laminat erbjuder köket både rikliga förvaringsmöjligheter samt väl tilltagna arbets- och avställningsytor. Ovan köksbänkarna sitter ett vitt kakel. Här ryms även en trevlig matplats för 4-6 sittande gäster. Köket är utrustat med stora kyl- och frysskåp, integrerad diskmaskin, induktionshäll, utdragbar fläkt samt varmluftsugn och mikro.

Matplatsen övergår sömlöst i den härliga vardagsrumsdelen som med sin sociala anknytning mot köket. Gott om plats för en större soffgrupp samt angränsande balkong bjuder in till gemenskap med familj och vänner. Här bidrar stora fönsterpartier i två olika väderstreck med generöst ljusinsläpp. Under årets varma månader förlängs vardagsrummet ut på den härliga balkongen i soligt söderläge.

Väl tilltaget och rofyllt sovrum i lugnt läge. Med plats för en större dubbelsäng med tillhörande nattduksbord sover man här lugnt och skönt. Den väl tilltagna garderobsväggen med kvadratssmarta skjutdörrar frigör golvyta från större förvaringsmöbler.

Det andra sovrummet är något mindre och passar bra som barn-, gäst- eller arbetsrum. Här kan man möblera på flera sätt med plats för både säng, nattduksbord, skrivbord och mysig läs- eller lekhörna alternativt en större arbetsplats. Här bidrar en garderob med extra förvaring.

Välplanerat, helkaklat badrum som är stilrent inrett med ljusgrått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med duschhörna, toalett, samt handfat med tillhörande kommod som bidrar med bra förvaringsmöjligheter. För att underlätta i vardagen är badrummet även utrustat med en praktisk tvättnisch med tvättmaskin, torktumlare, rejäl arbetsbänk samt vägghängt förvaringsskåp.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och möjligheten att boka visning.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 445 000 kr
Månadsavgift
3 940 kr, I månadsavgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple play.
Boarea
74 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
683 kr/månad
Elektricitet
350 kr/månad
Försäkring
200 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2019
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kvibergs Esplanad
Om föreningen
Brf Kvibergs Esplanad består av tre stycken huskroppar om sammanlagt 108 lägenheter. Husen stod färdiga för inflyttning under 2019. Det finns i dagsläget inga beslutade höjningar av avgiften. Föreningen har nyligen dragit igång ett projekt gällande inglasning av balkong. Föreningen har sökt bygglov och inglasningen bekostas av bostadsinnehavaren. (Information inhämtad 2020-11-06)
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
1.0329 %

Karta

Hör av dig till oss

Malin Ring

Fastighetsmäklare

Malin Ring