Såld

GöTEBORG / KVIBERG - ANNA BRANZELLS GATA 14

Anna Branzells Gata 14

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
3 180 000 kr
Boarea
72 m²
Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kvibergs Esplanad

Gaveltrea med spännande planlösning med hallen som naturlig avdelare mellan sociala ytor och sovrummen. Det fullutrustade Marbodalköket med smarta funktioner ligger i öppet samband med vardagsrummet och har utgång till den indragna balkongen. Tidlöst vitt helkaklat badrum grå klinker, duschhörna och tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Två sovrum varav det ena har klädkammare i direkt anslutning. I hallen finns ytterligare en klädkammare samt skjutdörrsgarderob för generös förvaring. Den neutrala basen med vita väggar och ekparkett blir en bra grund att inreda efter.

OBS!! ALLA BILDER I ANNONSEN ÄR FRÅN VÅR VISNINGSLÄGENHET, VISNINGSLÄGENHETEN HAR SAMMA PLANLÖSNING MEN DEN ÄR SPEGELVÄND MOT BOSTADEN TILL SALU.

I Kviberg bor du centralt, endast 9 minuter med spårvagn ifrån centrala Göteborg. Stadsdelen växer och planerna för framtiden innefattar bl.a. Kvibergsrundan, ett aktivitetsstråk som kommer knyta an till idrottsprofilen som stadsdelen har. Mataffär och annan service kommer att finnas på promenadavstånd.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
3 180 000 kr
Månadsavgift
3 874 kr, I avgiften ingår uppvärmning, kallvatten och Telia Triple Play. Utöver avgiften tillkommer kostnad för varmvatten.
Boarea
72 m² Areauppgifter enligt bostadsföreningen
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
3/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
614 kr/månad
Elektricitet
300 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kvibergs Esplanad
Om föreningen
Brf Kvibergs Esplanad består av tre stycken huskroppar om sammanlagt 108 lägenheter. Husen stod färdiga för inflyttning under 2019. Det finns i dagsläget inga beslutade höjningar av avgiften. Föreningen har nyligen dragit igång ett projekt gällande inglasning av balkong. Föreningen har sökt bygglov och inglasningen bekostas av bostadsinnehavaren. (Information inhämtad 2020-11-06)
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
1.0147 %

Karta