Såld

GöTEBORG / KVIBERG - ANNA BRANZELLS GATA 14

Anna Branzells Gata 14

Snabbfakta - Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
2 850 000 kr
Boarea
72 m²
Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3 R.O.K.
Förening
Brf Kvibergs Esplanad

Spännande planlösning och rymlig balkong

Planlösning

Spännande planlösning och rymlig balkong

Nyproducerad gaveltrea med inflyttning i oktober 2019! Här erbjuds en stor balkong, mycket goda förvaringsmöjligheter, generös fönstersättning, öppen och social planlösning och stilrena materialval.

OBS! BILDERNA I ANNONSEN ÄR FRÅN EN VISNINGSLÄGENHET (3:A 80 KVM)

Väl inne i lägenheten möts du av en välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter genom både klädkammare och skjutdörrsgarderob. Från hallen når du det lättmöblerade vardagsrummet som ligger i ett öppet samband med det vita, stilrena köket. I anslutning till köket ligger tilltagna balkongen.

Det helkaklade badrummet är utrustat med dusch, handfat i kommod och en separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk och överskåp.

Master bedroom med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter genom en stor klädkammare. Det mindre sovrummet kan med fördel användas som barnrum eller kontor.

I Kviberg bor du centralt, endast 9 minuter med spårvagn ifrån centrala Göteborg. Stadsdelen växer och planerna för framtiden innefattar bl.a. Kvibergsrundan, ett aktivitetsstråk som kommer knyta an till idrottsprofilen som stadsdelen har. Mataffär och annan service kommer att finnas på promenadavstånd.

Fakta

Objekttyp
Bostadsrätt
Utgångspris
2 850 000 kr
Boarea
72 m² Areauppgifter enligt ekonomisk plan
Rum
3 R.O.K.
Våningsplan
2/4

Bostadsfakta

Ekonomi & Drift

Total driftkostnad
512 kr/månad
Elektricitet
250 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Kommentar
Driftkostnaderna är en uppskattad schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammanhållning och levnadssätt.

Byggnad

Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Hiss
Ja

Förening

Namn
Brf Kvibergs Esplanad
Om föreningen
Brf Kvibergs Esplanad består av tre stycken huskroppar om sammanlagt 108 lägenheter. Husen stod färdiga för inflyttning under 2019. Det finns i dagsläget inga beslutade höjningar av avgiften. Föreningen har nyligen dragit igång ett projekt gällande inglasning av balkong. Föreningen har sökt bygglov och inglasningen bekostas av bostadsinnehavaren. (Information inhämtad 2020-11-06)
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
1 183 kr Betalas av köpare
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i BRF
1.0147 %

Karta