Jobba hos oss

Hämmas man i sin utveckling har man egentligen bara två val. Att tyst fortsätta i gamla spår, eller helt rita om planlösningen med förhoppningen att skapa något nytt. Kanske är det oss du letat efter? Vi erbjuder en arbetsplats med schyssta villkor och är alltid på jakt efter fler nytänkare. Som du.

Är du vår nästa kollega?

Uppskattar du högt i tak, lysande framtidsutsikter, goda kommunikationer och ett arbetsliv i konstant söderläge? Nog för att vi faktiskt erbjuder allt det, men hos oss lägger vi gärna de gamla flosklerna åt sidan. Om du istället letar efter ett härligt gäng nytänkande mäklare som vill leda vår bransch i en positiv riktning – är du mer än välkommen till oss.

För ser man sina kollegor som sin starkaste resurs tar man också deras välmående på största allvar. Därför är vi måna om att skapa en kultur och miljö där alla kan trivas och utvecklas. En plats där du inte måste vara – utan snarare vill vara. Det kan innebära att sent på kvällen få hjälp eller avlastning med svåra juridiska frågor, eller coachning i hur du bättrar på dina färdigheter inför kontorets nästa padelturnering. I vår egen Whatsapp-grupp Kvadraterna finns (nästan) inga filter.

Att vi även erbjuder den trygghet som en grundlön, pensionssparande, friskvårdsbidrag och personalförsäkringar skänker ser vi mer som en självklarhet och en förutsättning för att du ska trivas hos oss. För om du mår bra idag, kommer du antagligen göra ett bättre jobb imorgon. Och det är så vi vinner i längden. Hör av dig så bokar vi in en visning av din nya arbetsplats.

Hittar du inget som passar?

Bli SpaceMember® istället!

Kanske känner du någon som inte riktigt trivs i sina befintliga kontorshem och letar ny lokal? Eller också sitter du inne på ett brett kontaktnät inom näringslivet eller ett stort socialt nätverk som du vill dela med dig av. Häng med oss i nästa kliv mot att revolutionera branschen via lanseringen av SpaceMember® –

något som du bara kan hitta via oss. Vi värnar om relationer i alla led. För oss handlar det om så mycket mer än en etablerad kontakt. Som SpaceMember® hos oss blir du en viktig kärna i nätverkscirkeln och får ta del av vårt förmedlingsarvode om det blir en affär. Smart va?

form-block-img

Bli SpaceMember®

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer, över telefon, mail eller en lunch, om vilka förmåner som finns och hur man blir SpaceMember®.

*” anger obligatoriska fält

*